1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών σε δέμα στο Κ.Κ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας ήταν ο αποδέκτης δέματος που περιείχε τηλεόραση LCD .
 Συγκεκριμένα το δέμα εισήλθε ταχυδρομικός  με αποστολέα γυναίκα για κρατούμενο της Φυλακής Κέρκυρας στα μέσα της Μεγάλης εβδομάδας .
 Όπως ορίζει αυστηρά ο κανονισμός του Καταστήματος το δέμα αφού ελέγχθηκε από αστυνομικό σκύλο για ναρκωτικά κλπ, παρέμεινε στην συνέχεια για περαιτέρω έλεγχο από τους αρμόδιους υπαλλήλους.

 Η ανυπομονησία του κρατούμενου για την παραλαβή της τηλεόρασης που κίνησε  την περιέργεια και ο ενδελεχής έλεγχος είχαν ως αποτέλεσμα την εύρεση δύο κινητών τηλεφώνων, δύο φορτιστών και έξι καρτών sim επιμελώς κριμένα στο εσωτερικό της τηλεόρασης και ποιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό της οθόνης (LCD) .
¨Έγινε η σχετική αναφορά και ο κρατούμενος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.-

Α.Κ.   
Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών