1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέντευξη για τον Υπερπληθυσμό στην Φ Κέρκυρας και απεργιακές κινητοποιήσεις


«Σήμερα μιλάμε για δανειστές, οι οποίοι απαιτούν πολλά. Απαιτούν μεγάλες θυσίες από τον ελληνικό λαό. Μας βλέπουν ως οφειλέτες, όχι ως εταίρους. Οι δανειστές μας σήμερα απαιτούν πολλές θυσίες και με την έννοια των πολλών και μεγάλων θυσιών απαιτούν αίμα κυρίες και κύριοι. Αυτό είναι το μοιραίο για τον ελληνικό λαό, για την ελληνική κοινωνία. Δεν υπάρχει συναντίληψη δεν υπάρχει η αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών λαών» είπε ο κ. Ρουπακιώτης Υπουργός Δικαιοσύνης.
Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι έχουν υποστεί μεγάλες μισθολογικές περικοπές και συνεχίζουν να έχουν μία αντιμετώπιση που όμοια της δεν υπάρχει σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος.    
Απαιτούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας, ασφάλειας αλλά και μισθό σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα της εργασίας μας.
Είμαστε Φύλακες Φυλακών και όχι κολεγίων.  


Συνέντευξη για τον Υπερπληθυσμό στην Φ Κέρκυρας και απεργιακές κινητοποιήσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών