1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Το τελευταίο πακέτο περικοπών


Δύσκολες και επώδυνες αποκάλεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τις περικοπές που προβλέπονται στο πακέτο μέτρων των 11,5 δισ., τονίζοντας πως θα είναι το τελευταίο πακέτο περικοπών. «Άλλο δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο χαρακτήρισε τις περικοπές αναπόφευκτες, αφού χωρίς αυτές η χώρα μας θα έπαιρνε το δρόμο της εξόδου από την Ευρωζώνη.
Επίσης είπε ότι «σε δύο χρόνια ΑΝ όλα πάνε καλά η Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετική από σήμερα» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «δεν πάει απλώς να αλλάξει μία ζοφερή κατάσταση, αλλά στήνει τις βάσεις για να γίνει η Ελλάδα αξιόπιστη ευρωπαϊκή χώρα».
Αυτά είπε ο κ. Σαμαράς που επί εποχή ΠΑΣΟΚ και Γ. Παπανδρέου μας έλεγε ότι τα επώδυνα μέτρα που έπαιρνε ήταν ο λάθος δρόμος.
Μας είπε ο κ. Σαμαράς ότι θα είναι το τελευταίο πακέτο περικοπών γιατί δεν αντέχει άλλο η ελληνική κοινωνία.
Μας τα είπαν και άλλοι κ. Σαμαρά και πάτο στα μέτρα δεν έχουμε δει!
Εδώ δεν αντέχει και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει με τα παλαιότερα μέτρα ο Έλληνας θα μπορέσει με τα νέα μέτρα;
Δεν έχει καταλάβει ότι δεν μπορούμε να πληρώσουμε τίποτα πλέον;
Το μόνο σωστό που είπε είναι ότι σε δύο χρόνια αν όλα πάνε καλά η Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετική από σήμερα.
Ναι η Ελλάδα θα είναι διαφορετική γιατί απλά δεν θα ανήκει στους Έλληνες αλλά σε αυτούς που άφησαν οι κυβερνώντες να μας αγοράσουν για ψίχουλα και με πολίτες ως εργατικά χέρια με μισθό πείνας 150 -300 ευρώ.
Μπράβο κ. Σαμαρά που αλλάξατε όπως λέγατε τα κακώς κείμενα του κ. Παπανδρέου!!!!!  

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών