1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Διαπραγμάτευση Αντρική ή σπίτι σας


Η απορία αρκετών επισκεπτών της ιστοσελίδας γιατί πλέον δεν γράφω όπως στο παρελθόν πάντως δεν έχει να κάνει ούτε χάρη στο καλοκαίρι, ούτε λόγω ζέστης.
Προσπαθώ να είμαι ήρεμος ή μάλλον να ηρεμήσω από όσα συμβαίνουν στην χώρα μου, προσπαθώ να αποφύγω να γράψω γιατί η οργή μου είναι τέτοια που φοβάμαι μήπως παρεκτραπώ, μήπως δεν συγκρατηθώ και εκφραστώ αλλά … γαλλικά.
Δύο εκλογικές αναμετρήσεις με αποτέλεσμα μία κυβέρνηση που αποτελείται από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, με ορίζοντα τετραετίας όπως λένε για να ξανά σώσουν την χώρα χωρίς πλέον δυσβάστακτα και αντιλαϊκά μέτρα.
Μία κυβέρνηση που έλεγε ότι θα καταφέρει να αποκαταστήσει την χαμένη αξιοπρέπεια της Ελλάδας και του Έλληνα, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων μας.
Μία κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει τις οριζόντιες αδικίες και περικοπές που έφεραν τον Έλληνα εργαζόμενο, πολίτη σε τραγικό αδιέξοδο και ανασφάλεια.
Οι οριζόντιες περικοπές έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περίμεναν.
Έφεραν μεγαλύτερη ύφεση, λουκέτα, άνεργους, αυτοκτονίες και άδεια ταμεία.
Σήμερα με αυτή την κυβέρνηση αποκατάστασης της χαμένης μας αξιοπρέπειας, εξακολουθούμε να ψάχνουμε νέα μέτρα, τα λεγόμενα ισοδύναμα όπως τα βαφτίσανε.
Αυτά τι θα είναι; Δεν είναι ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ; Δεν θα πληρώσουμε εμείς αυτά τα ισοδύναμα; Δεν θα αδειάσει και άλλο η τρύπια πλέον τσέπη μας;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ…ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕ..ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Πληρώνουμε την Παιδία, την Ιατρική περίθαλψη και τις ΔΕΚΟ με το ζόρι.
Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις δανειακές μας υποχρεώσεις, τις υποχρεώσεις τις οικογενειακές αλλά και την ΤΡΕΛΗ και εξωπραγματική Εφορία που μας πίνει ολοένα και περισσότερο το αίμα.
ΕΛΕΟΣ………………………………..
Δεν αντέχουμε πλέον.
Για ποια αποκατάσταση της Ελληνικής αξιοπρέπειας μας λένε την ώρα που αφήνουν τους Ευρωπαίους βρικόλακες να εξακολουθούν να μας απειλούν και να μας λοιδορούν αβίαστα;
Ας μας το πουν, αν δεν τους αρέσουμε να την κάνουμε από αυτή την ΕΥΡΩ τρομοκρατική Ένωση.
Δεν θα είναι ρόδινα αλλά δύσκολα τα πράγματα βέβαια αλλά και τώρα τι κάνουμε;
Συνέχεια πληρώνουμε και παρόλα αυτά το χρέος μας μεγαλώνει, πεινάμε και εξακολουθούν να μας αποστραγγίζουν οικονομικά και φως στο τούνελ δεν βλέπουμε.
Η κυβέρνηση έλεγε για διαπραγμάτευση και μας απαντάνε με νέα μέτρα μήπως και πείσουμε την Τρόικα για παράταση δύο ετών!!!!
Ντροπή, βγείτε στους δρόμους αν τολμάτε να δείτε πως επιβιώνει ο κόσμος ρε.
Δείτε τους άνεργους, τους άστεγους και την απόγνωση στα πρόσωπα των Ελλήνων.
Ρωτήστε στις τράπεζες και τους τραπεζίτες με τους παχυλούς μισθούς για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και πόσοι θα χάσουν τα σπίτια τους ρε.
Ντροπή σας.
Εδώ αφήνεται να μας καθοδηγούν και να μας λένε για την ΑΟΖ ότι δεν θα είναι καλό να κηρύξουμε μονομερώς την ΑΟΖ όπως μας διαμήνυσαν από την Αμερική.
Ρε είναι δικαίωμα μας και θα κάνουμε ότι γουστάρουμε, τους το είπε κανείς;;;;;;;;;
Σταματάω γιατί πιάνω κόκκινα και πρέπει να βάλω … κόφτες.
Επιφυλάσσομαι αφού … πάρω τα χάπια μου να επανέλθω.-

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών