1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Λένε και τι δεν λένε, κάνουν και τι δεν κάνουν


 Μας λένε ότι δεν ήξεραν την οικονομική κατάσταση της χώρας και μέρα με την μέρα αποδεικνύεται ότι όχι μόνο ήξεραν αλλά μας δούλευαν και από πάνω.
 Μας λένε ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος παρά μόνο η τρόικα και η συμφωνίες με τα μνημόνια που υπόγραψαν και από ότι φαίνεται μας ξαναδούλεψαν αφού το επιδίωκαν με μαγειρέματα και δηλώσεις που έφερναν αναταραχή στις αγορές και επιβάρυναν περισσότερο την θέση της Ελλάδας.
 Μας έλεγαν ότι βρέθηκε ο πάτος στο βαρέλι της χώρας ενώ είμαστε ακόμα και σήμερα στην αναζήτηση αυτού του πάτου.
 Μας έλεγαν κάθε φορά ότι τα μέτρα που παίρνουν είναι τα τελευταία και βλέπουμε μόνο οι μειώσεις των μισθών να μην είναι οι τελευταίες, τα μέτρα να γίνονται σκληρότερα και αποδεικνύεται με το τελευταίο μνημόνιο που υπόγραψαν.
 Παρέδωσαν την χώρα στις ορέξεις των δανειστών μας – τοκογλύφους που και η παραμικρή απόκλιση θα μας επιφέρει πρόστιμα και νέα μέτρα.
 Είδαμε από τους Έλληνες πολιτικούς τρομερές κολοτούμπες και ανατροπές των όσων υπόσχονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 Είδαμε ανακουφισμένους τους πολιτικούς μας με την σύναψη του νέου μνημονίου και χαρούμενους γιατί υποτίθεται δεν χρεοκόπησε η Ελλάδα, τότε γιατί ο κόσμος, ο Έλληνας πολίτης είναι υπό χρεοκοπία και στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού;
 Σωτηρία της χώρας με χρεοκοπία των  πολιτών δεν στέκει, δεν υπάρχει.
 Είμαι περίεργος να δω το προεκλογικό πρόγραμμα των κομμάτων και τι θα μας τάξουν για να μας πάρουν τον πολυπόθητο σταυρό στο ψηφοδέλτιο.
 Το ΠΑΣΟΚ με τον κ. Βενιζέλο όπως τόνισε απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους ενεργητικούς πολίτες που βιώνουν την κρίση, έχουν παράπονα, αγανακτούν πολύ συχνά, αλλά ξέρουν στο βάθος του μυαλού τους ότι μόνο μέσα από την πολιτική διαδικασία μπορούμε να βρούμε τη λύση στο μεγάλο εθνικό μας πρόβλημα.
 Πολιτική διαδικασία; Λύση; Εθνικό μας πρόβλημα;
 Αφού σωθήκαμε, για ποιο πρόβλημα λένε;
 Έφυγε και ο πράσινος ήλιος και έμεινε μόνο μία λευκή «σελίδα» με μία πράσινη ευθεία γραμμή και το σύνθημα «Αρχίζουμε».
 Εσείς καλά αρχίζετε, εμείς που έχουμε τελειώσει οικονομικά, ηθικά και Εθνικά τι γίνεται;
 Συγκυβέρνηση ΝΔ με δάδα χωρίς την φλόγα και ΠΑΣΟΚ χωρίς τον ήλιο δεν θα υπάρξει μας λένε, τα αριστερά κόμματα δεν ενώνουν τις δυνάμεις τους, αυτοδύναμο κόμμα δεν μας βγαίνει από τις δημοσκοπήσεις, τότε ποιος θα μας κυβερνήσει;
Ο κ. Πιπεργιάς μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που γνωστοποίησε την αποχώρηση του από το κίνημα υποστηρίζει ότι είναι «ώρα ευθύνης για όλους» που «απαιτεί κόμματα και πολιτικούς που να εκφράζουν τα συμφέροντα του και όχι ικανούς διαχειριστές της εξουσίας, που προκειμένου να διατηρηθούν στις καρέκλες της, συναγελάζονται με τα κάθε λογής αρπακτικά που ασέλγησαν κατ επανάληψη σε βάρος του Λαού και δηλώνουν πρόθυμοι να συμπληρώσουν την «μελλοντική κυβέρνηση Σαμαρά"».
 Τόνισε επίσης ότι «το μεταλλαγμένο πλέον ΠΑΣΟΚ», όπως «περίτρανα αποδείχθηκε στην πρόσφατη Εθνική Συνδιάσκεψη», «δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις».
 Θα πέσει γέλιο και κλάμα που θα πάει σύννεφο.
 Ελπίζω … η νέα κυβέρνηση να είναι αρεστή στην τρόικα γιατί μας βλέπω επιβολή Παπαδήμου που του έχουν εκτίμηση και η πρωθυπουργία αρχίζει να του καλαρέσει.
 Κύριοι το πολιτικό μας σύστημα πλέον είναι για τα μάτια του κόσμου και διακοσμητικό, άλλοι κινούν τα νήματα.-   

ΥΓ: Θα έρθουν πολιτικοί να μας μιλήσουν στο Κ.Κ.Κέρκυρας και αν έρθουν θα αντέξουν να μας κοιτάξουν στα μάτια αφού τους δείξουμε το εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας μας για την εργασία που εκτελούμε ;

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών