1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μεταβατική Κυβέρνηση κ. Λουκά Παπαδήμου


Η νέα μεταβατική κυβέρνηση πήρε σάρκα και οστά μετά από πέντε ημέρες γελιοποίησης και τακτικισμών από Παπανδρέου και Σαμαρά.
 Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος ορκίστηκε σήμερα ως ο μεταβατικός Πρωθυπουργός της χώρας με τυμπανοκρουσίες από ΜΜΕ και υψηλά ιστάμενους λες και θα σώσει την χώρα από τον όλεθρο που έχει επέλθει.
 Λουκάς Παπαδήμος, το δεξί χέρι και φίλος του κ. Σημίτη που συνέβαλε και αυτός στην ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ δια μέσου goldman sachs και μαγειρεμένων οικονομικών στοιχείων.
 Σύμφωνα με δημοσιεύματα,  μέλος μιας ελιτίστικης λέσχης της Trilateral Commission που μέχρι πέρυσι πρόεδρος ήταν το αφεντικό της goldman sachs (τυχαίο, δεν νομίζω).
 Αγαπημένο παιδί των «Ευρωπαίων φίλων δανειστών μας» και από το 2010 άμισθος οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου (γι’ αυτό πρόκοψε και ο Παπανδρέου).
 Προς τι οι τυμπανοκρουσίες δεν καταλαβαίνω;
 Η μεταβατική κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου δεν έχει να κάνει τίποτα παραπάνω από όσα έχει συμφωνήσει ο κ. Παπανδρέου με τους δανειστές μας και που με απλά λόγια τόνισε στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Υποδομών ο κ. Βορίδης : «Η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα κινηθεί μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, που αφορά τη δέσμη των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου».
 Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα προσωρινής ευφορίας και οι εσωκομματικοί διαφωνούντες των δύο κομμάτων και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ που τείνει να γίνει η πηγή νέων σχηματισμών, κομμάτων και ιδρυτικών πράξεων.
 Από την μία μεριά η μελλοντική για να μη πω άμεση τριβή της διαδοχής του κ. Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ και από την άλλη οι διαφωνούντες και οι δυσαρεστημένοι που μετά τον  Β. Οικονόμου, Γ. Δημαράς με το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», τον κ. Φλωρίδη και την ίδρυση πολιτικού Ομίλου, τον κ. Ανδρουλάκη να μιλάει για νέα ιδρυτική πράξη στον χώρο της Κεντροαριστεράς, να σου και ο κ. Χάρης Καστανίδης να μας λέει με νόημα ότι θα συμβάλει «στην αναμόρφωση του πολιτικού περιβάλλοντος της χώρας και την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς»!!!
 Έπεται συνέχεια; Ποιος ξέρει έτσι που κατάντησε το ΠΑΣΟΚ.
 Κλάφτα Γιωργάκη, ε…. Κλάφτα Χαράλαμπε ήθελα να πω.
 Όσο για τους φίλους μας τους Γάλλους και ιδιαίτερα για τον γνωστό αρθογράφο της γαλλικής εφημερίδας "Liberation" Στεφάν Γκιγιόν, που σε άρθρο του στις 8 Νοεμβρίου με τίτλο "Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες" μας χαρακτηρίζει "τεμπέληδες, απατεώνες, ομοφυλόφιλους και αλκοολικούς", να μας πει πρώτα γιατί οι Γάλλοι φημίζονται για τα αρώματα τους και γιατί έχει η Ελλάδα αύξηση του γυναικείου τουρισμού από την Γαλλία;
 Πάντως όχι γιατί ήμαστε ομοφυλόφιλοι.    
 Για ομοφυλοφιλία γνωρίζουν καλύτερα οι Γάλλοι, άλλωστε η Γαλλία υπήρξε πάντα αρκετά ανεκτική σε θέματα προσωπικής ηθικής και ομοφυλοφιλίας.
 Στην Γαλλία Το 1945 η ηλικία συναίνεσης ανέβηκε στα 15 από τα 13 για τους ετεροφυλόφιλους. Το 1974 η ηλικία συναίνεσης για την ομοφυλοφιλία κατέβηκε στα 18 από τα 21 και το 1982 η ηλικία συναίνεσης για ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους εξισορροπήθηκε στα 15.
 Επίσης οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες επιτρέπεται να υπηρετούν κανονικά στον στρατό τους.
 Μίλησαν όλοι, μίλησαν και τα απόλυτα αρσενικά, οι Γάλλοι !!!

Α.Κ.
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών