1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η αξιοπρέπεια πάνω από όλα


ΑΙΤΗΣΗ:                                       Κέρκυρα 23-9-2011
Κωστελέτου Αντώνιου
Του Ανδρέα
                                                                  ΠΡΟΣ:
                                                                 ΠΑΣΟΚ
                                                       (Ν.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

 Παρακαλώ όπως με διαγράψετε από μέλος του ΠΑΣΟΚ για τους παρακάτω λόγους:
Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.
 Έχει χάσει την ιδεολογική και πολιτική του ταυτότητα και έχει μεταβληθεί σε ένα ακροδεξιό κόμμα χωρίς κανένα έλεος για τους πολίτες αυτής της χώρας.
 Το ΠΑΣΟΚ του κ. Γιώργου Παπανδρέου έχει καταστείλει την σημαία του ήλιου και της αισιοδοξίας και έχει φέρει την κοινωνική καταιγίδα και οικονομική εξαθλίωση στον κάθε εργαζόμενο.
 Απειλεί και τρομοκρατεί με Μεσαιωνικά μέτρα τους πολίτες και ωθεί τον κόσμο στην φτωχοποίηση.
Δεν τα φάγαμε μαζί με κανένα από τους 300 της Βουλής όπως είπε ο κ. Πάγκαλος και δεν είμαι από αυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους που ταλαιπωρεί τα 10 εκατομμύρια των πολιτών που είπε ο κ. Λοβέρδος.
 Είμαι έντιμος εργαζόμενος υπάλληλος φυλακών σε άθλιες συνθήκες εργασίας με συνεχή εργασιακό, σωματικό και ψυχολογικό κίνδυνο με μισθό πείνας αλλά με συνείδηση ήσυχη και καθαρή και δεν επιτρέπω σε μαθουσάλες της πολιτικής που τα έχουν όλα πληρωμένα με μισθούς βασιλικούς και πανάκριβα επιτελεία και παρατρεχάμενους να με ταπεινώνουν και να με απαξιώνουν.  
 Είμαστε Ευρωπαίοι στα χαρτιά με μισθό κατά πολύ κατώτερο και με περισσότερες ώρες εργασίας από τους πραγματικούς Ευρωπαίους, σύστημα υγείας, πρόνοια και παιδείας τριτοκοσμικό και ας σταματήσουν τους ψεύτικους παραλληλισμούς με τις Ευρωπαϊκές χώρες.
 Όπως αντιλαμβάνεστε αφού δεν έχουν αυτοί την ευθιξία που ξευτέλισαν το ΠΑΣΟΚ να παραιτηθούν ή να αλλάξουν ρότα στην πολιτική τους και να ορθώσουν το ανάστημα τους στους «φίλους» Ευρωπαίους δανειστές μας (κατ’ εμέ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ) , να τους πουν ότι «φτάνει έως εδώ σκοτώνουμε τους Έλληνες με αυτά που μας ζητάτε», δεν μπορώ να είμαι μέλος μίας παράταξης ανάξιας για τον πολίτη.
 Είδη νοιώθω συνυπεύθυνος επειδή ψήφησα και υποστήριξα τον κ. Παπανδρέου αλλά με το ελαφρυντικό ότι με κορόιδεψε όπως και την πλειοψηφία των συμπολιτών μου με φρούδες προεκλογικές υποσχέσεις απλά για να μας υφαρπάξει την ψήφο μας την ώρα που και ο ίδιος γνώριζε ότι οι υποσχέσεις του και το «λεφτά υπάρχουν» που θα μείνει στην ιστορία, ήταν μη υλοποιήσιμες.
  Μένω πιστός στο ιστορικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου από το οποίο δεν έχω διαγραφεί ηθικά και διαγράφομαι από το ΠΑΣΟΚ το κάλπικο του Γιώργου Παπανδρέου που δεν επιθυμώ να έχω πλέον καμία σχέση.
 Η υπομονή μου εξαντλήθηκε.-

                                          Κωστελέτος Αντώνιος

(Έχει σταλεί 23-9-11)     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών