1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Απόφαση απεργιακών κινητοποιήσεων στο Κ.Κ.Κέρκυρας


Η Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών της σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 28-9-11 αποφάσισε την πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων με αίτημα την καταβολή άμεσα των δεδουλευμένων νυχτερινών και εξαιρέσιμων μηνών που μας οφείλει το κράτος καθώς και την απόδοση αυτών πλέον έγκαιρα όπως αρμόζει σε υπαλλήλους που εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες και η αποζημίωση αυτή των νυχτερινών είναι η κατώτερη.
 Καλύτερες συνθήκες εργασίας και σε ένα περιβάλλον ασφαλές για τους υπαλλήλους αλλά και για τους κρατούμενους.
 Για τα παραπάνω απαιτείτε και η άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων καθώς και η μείωση του πλαφόν που έχει επιβληθεί και σε εμάς τους εργαζόμενους στα καταστήματα κράτησης, με συνέπεια η φύλαξη ιδιαίτερα κατά την νυχτερινή υπηρεσία να μην είναι αυτή που πρέπει και αρμόζει για την ασφάλεια του καταστήματος αφού έχουν αφαιρεθεί υπάλληλοι.
 Να σταματήσει άμεσα αυτή η μισθολογική κατρακύλα διότι το βιοτικό μας επίπεδο πλέον είναι στο χειρότερο σημείο καθώς και να υπάρξει η μέριμνα στο ενιαίο μισθολόγιο να αναγνωριστεί η ιδιαιτερότητα της εργασίας μας.
 Για τις ημέρες που θα πραγματοποιηθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχει εξουσιοδοτηθεί το ΔΣ να αποφασίσει σε συνδυασμό με  τις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΟΣΥΕ που επίσης θα συμμετέχουμε.

Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών