1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Μέτρα λεηλασίας ενός Λαού (Κ.Α. 25-5-11)


Περεταίρω μείωση μισθών και αύξηση φόρων που στην ουσία κτυπάνε τον μεσαίο και μικρομεσαίο και τον στέλνουν για πτώχευση.
 Που είναι η ανάπτυξη; Η αγορά έχει νεκρώσει και προσπαθεί η Κυβέρνηση με φοροεπιδρομή να μαζέψει στην ουσία χρήμα για την εξασφάλιση των πιστωτών μας.
 Βοηθούνται οι επιχειρήσεις με τα μέτρα αυτά; ΟΧΙ κατηγορηματικά.
 Η προηγούμενη αύξηση του ΦΠΑ είχε αποτέλεσμα; ΟΧΙ το αντίθετο θα έλεγα.
 Τα μέτρα τελικά απέδωσαν ή όχι;
 Η απάντηση απλή, για να παίρνουν νέα η κυβέρνηση στην ουσία παραδέχεται την αποτυχία των προηγούμενων μέτρων και παρόλα αυτά συνεχίζει να μας παραμυθιάζει.    
 Αποκρατικοποιήσεις με τις μετοχές να έχουν πάρει την κατιούσα, με το μαχαίρι στο λαιμό και άμεσα σημαίνει πώληση κρατικής περιουσίας πιθανότατα με αποτέλεσμα αρνητικό από αυτό που αναμένεται γιατί όλοι γνωρίζουν την κατάσταση την οικονομική μας και θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν παίρνοντας κρατική περιουσία σε τιμή κατώτερη του αναμενόμενου με τις ευλογίες της Τρόικας.
 Χαρακτηριστικό της πραγματικότητας ο τίτλος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ για τις ποιο δραματικές όπως τις χαρακτηρίζει αλλαγές στην χώρα μετά την μεταπολίτευση : «Σοκ και Δέος για την ζωή όλων των Ελλήνων».
 Απλώς θα συμπληρώσω, και τι άλλο μας περιμένει.
 «Είμαι αποφασισμένος για την αλλαγή και την σωτηρία της χώρας» είπε ο Πρωθυπουργός μας, κάτι αντίστοιχο είχε πει και όταν μας έβαζε στο μνημόνιο και είδαμε το χάος, τώρα τι θα δούμε την κόλαση;
 Ο κ. Βενιζέλος στο Υπουργικό συμβούλιο μίλησε για δημοσιονομική κατοχή και τάραξε επιεικώς … ευγενικά θα έλεγα τα νερά.
 Πότε επιτέλους θα παραδεχτεί την αποτυχία του ο Πρωθυπουργός μας;
 Ο τίτλος της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : «Γιώργο Τελείωσες».
 Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ τίτλος: «Γιώργο Τελείωσες αφού μας Αποτελείωσες».-


Κ.Α.
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών