1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ της Κέρκυρας κ. Στέφανου Σαμοΐλη στην Φυλακή Κέρκυρας


Χθες 27-8-2012 δεχτήκαμε στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας την επίσκεψη του Βουλευτή Κέρκυρας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανου Σαμοΐλη.
Η συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο κατάστημα τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι κρατούμενοι ήταν σε καλό κλίμα αλλά και το ενδιαφέρον του κ. Σαμοΐλη μεγάλο ώστε να μάθει όσο το δυνατό περισσότερα μέσα στο χρόνο που είχε.
Από την μεριά της Διεύθυνσης αλλά και των εκπροσώπων των υπαλλήλων του δώσαμε την εικόνα των προβλημάτων μας αλλά και του τονίσαμε ότι κάνουμε αγώνα να αποτάξουμε όσο μπορούμε με πράξεις το βαρύ όνομα που ακολουθεί την Φυλακή Κέρκυρας από τα «μαύρα χρόνια» της ιστορίας της.
Ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που γίνονται στο κατάστημα και είναι σε εξέλιξη καθώς και στην συνέχεια επισκέφτηκε το Μαγειρείο αλλά και ακτίνα που είναι προς παράδοση ώστε να έχει μία εικόνα του χώρου διαμονής των κρατουμένων.
Στην συνέχεια και αφού μας ευχαρίστησε για την υποδοχή και την ενημέρωση μας έκλεισε ραντεβού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να κάνουμε μία εκτενέστερη ανάλυση των προβλημάτων μας.
Επίσης μας ζήτησε να έχει άμεση ενημέρωση των όποιων προβλημάτων δημιουργούνται ώστε να παρεμβαίνει σύμφωνα με ρόλο του και την θέση του στην βουλή.    

       Για το ΔΣ της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
           Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κ
           Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών