1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Εξεταστικές - Μνημόνια- Τηλεοπτικές άδειες και Φρούδες Ελπίδες



Και τι δεν ακούσαμε πριν λίγο καιρό για την εξεταστική που ζήτησε η ΝΔ στην Βουλή για τον Βαρουφάκη και όσα είχε πει για εκείνες τις ημέρες που η χώρα οδηγούνταν από τους δανειστές στο νέο μνημόνιο της … πρώτης φοράς Αριστεράς.
 Το σφυροκόπημα και τα επιχειρήματα από τα κόμματα που υποστήριζαν την εξεταστική για τα γεγονότα αυτών των ημερών ανελέητο.

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν και χλευασμοί χωρίς έλεος.
Ξεχάσανε με μιας τα δικά τους μνημόνια και τον τρόπο που οδηγηθήκαμε σε αυτά.
Γιατί δεν ζητούν μία εξεταστική για το πώς η χώρα μπήκε στο ευρώ επί Σημίτη με χαλκεύσεις στοιχείων που το ήξεραν και οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι Εταίροι που μας οδήγησαν ποιο κοντά στα μετέπειτα μνημόνια;     
 Γιατί δεν ζητούν μία εξεταστική για το Πρώτο μνημόνιο που μας έβαλε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου που προεκλογικά το έπαιζε ο νέος μεσσίας της Ελλάδας και από τις καλές μέρες που μας έταζε ήρθε ο πρώτος κύκλος της αποδόμησης της χώρας;
  Γιατί δεν ζητούν μία εξεταστική για το μνημόνιο Σαμαρά που και αυτός ως ο λυτρωτής της χώρας προεκλογικά θα μας έβγανε από τα μνημόνια και αντί αυτού μας έβαλε και το δικό του μνημόνιο για το Δεύτερο κύκλο της αποδόμησης της χώρας και της ακόμα μεγαλύτερης συρρίκνωσης του εισοδήματος του Έλληνα;
  Ναι να ζητήσουν εξεταστική και για το μνημόνιο Τσίπρα που προεκλογικά άλλα μας έταζε και αντί για σκίσιμο των μνημονίων και αυξήσεις των μισθών που μόνο μισθοί δεν ήταν μας έβαλε και το νέο μνημόνιο στην πλάτη και μισθούς που δεν φτάνουν ούτε για τους φόρους και τα συνεχόμενα χαράτσια που προεκλογικά θα καταργούσε με μιας όπως τον ΕΝΦΙΑ.
 Γιατί δεν ζητούν μία εξεταστική για τα προεκλογικά ψέματα όλων τους που τόσα χρόνια μας ξεφουρνίζουν και που όμως αυτά είναι σε βάρος του απλού Έλληνα Πολίτη που από την συνεχόμενη συρρίκνωση μισθών και την συνεχόμενη αύξησης των φόρων χάνει τον ύπνο του ενώ οι 300 της Βουλής απολαμβάνουν τα αφορολόγητα και… άτοκα προνόμια και τους παχυλούς μισθούς τους;
Να δω ποιος θα κάνει εξεταστική που αηδιασμένοι οι νέοι της Χώρας μας από την πολιτική ψευτιά προεκλογικά που την βλέπουν πάντα βέβαια μετεκλογικά οδεύουν στην άκρα Δεξιά ως… σανίδα σωτηρίας αν είναι δυνατόν της Ελλάδας.
Όσο για τους καβγάδες για το ποιος έχτισε - αποπεράτωσε σχολεία, νοσοκομεία, δικαστικά μέγαρα, δρόμους κλπ, έχω να πω ότι δεν τα φτιάξανε τα κόμματα και όσοι κυβέρνησαν αλλά εμείς οι απλοί Έλληνες από τα χαράτσια και τους φόρους που μας έχουν βάλει σαν σαμάρι ασήκωτο και ότι σκοτώνονται απλά και μόνο για τα μάτια του κόσμου και μάλιστα για πράγματα αυτονόητα σε μία χώρα που δεν υπάρχει πλέον ούτε δωρεάν Υγεία ούτε δωρεάν Παιδία και ας πληρώνουμε μια ζωή για να είναι δωρεάν. 
Τώρα σκοτώνονται και για τις τηλεοπτικές άδειες ξανά βέβαια ο καθένας από την δική του μεριά κ ανάλογα για το πώς τον συμφέρει κομματικά .
Νομίζουν μήπως ότι ενδιαφέρει τον κόσμο ποιος λεφτάς θα πάρει τηλεοπτική άδεια και σε τι συμφέροντα αποσκοπεί την ώρα που η υπερ φορολόγηση καλπάζει κ συρρικνώνει την ζωή του πολίτη κ τον φέρνει απλά όχι μόνο υπερ φορολογημένο αλλά πλέον μόνιμα υπερ χρεωμένο.
Αλλά να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, με το μαύρο της ΕΡΤ έμεναν στον δρόμο της ανεργίας 2500 οικογένειες κ έγινε πανικός από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ σωστά ήταν δίπλα τους σε κάθε μορφή διαμαρτυρίας.
Τώρα με το μαύρο στα κανάλια που δεν πήραν άδεια κ θα βρεθούν περίπου ο ίδιος αριθμός εργαζομένων στον δρόμο τι άλλαξε;
Η ΝΔ που κόπτεται τώρα γιατί δημιούργησε το μαύρο της ΕΡΤ κ τότε σφύριζε αδιάφορα;
Δεν είναι το μαύρο με το κλείσιμο καναλιών μόνο για την ενημέρωση είναι το μαύρο που πέφτει στις ζωές αυτών των ανθρώπων που μένουν άνεργοι κ ο Γολγοθάς που θα τραβήξουν μαζί με τις οικογένειες τους σε εποχές που δύσκολα θα βρουν εργασία στον κλάδο τους.
Η Ανεργία του…μαύρου δεν ξεχωρίζεται σε Δεξιά κ Αριστερά, παραμένει Ανεργία κ δεν παίζει ρόλο ποιος την προκαλεί παίζει ρόλο όμως γι΄αυτούς τους εργαζόμενους που η πλειοψηφία τους αμείβεται με το ελάχιστο μισθολογικό τίμημα από τους εργοδότες τους αλλά τουλάχιστον είχαν εργασία.  
Ας αφήσουν πλέον τις δηλώσεις τους περί κοινωνικού κράτους και πολιτικής όλοι τους.
 Υπάρχει μόνο το κράτος της φορο επιδρομής και δεν αποφασίζει ο εκάστοτε Πρωθυπουργός για την τύχη μας.
Το δικαίωμα των αποφάσεων για την χώρα μας το έχουμε απολέσει δυστυχώς .
 Φρούδες Ελπίδες δίνουν μόνο όλοι τους κ κατεβάζουν το κεφάλι στις ορέξεις των δανειστών που δεν γνωρίζουν τις λέξεις Έλεος ο Έλληνας δεν αντέχει άλλο.  ΤΕΛΟΣ……
  

A.K


Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών