1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ο "Χαρούμενος" Πρωθυπουργός και οι "Αλχημιστές" της Αντιπολίτευσης



Αρέσει δεν αρέσει εντός και εκτός της Χώρας, στην αντιπολίτευση αλλά και στους Βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου , ο Πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης Τσίπρας για αρχή τους έκθεσε όσον αφορά το δημοψήφισμα και τον πόλεμο προπαγάνδας που έκαναν για το ότι το ΟΧΙ σημαίνει GREXIT.
Κατηγορηματικά, ορθά και κοφτά τους δήλωσε ότι ουδέποτε είχε στο μυαλό του μία έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη και το Ευρώ.

Ας σταματήσουν αυτό τον πόλεμο λάσπης σε ένα άνθρωπο που πολεμάει για την βιωσιμότητα της χώρας του, πολεμάει να βγει μπροστά και στην επιφάνεια αυτό που γνωρίζουν όλοι.
Το Ελληνικό χρέος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ, το μεγαλύτερο ποσοστό των δανείων επί 5 χρόνια που μας δίνουν πάνε στις Τράπεζες και γενικά τα δάνεια δεν βοήθησαν την Ελλάδα αλλά εξαθλίωσαν τον Έλληνα πολίτη χωρίς ουσία.
Ας σταματήσουν τον πόλεμο λάσπης σε ένα άνθρωπο που θέλει μέτρα ανάπτυξης και απλά τα δάνεια που παίρνει η χώρα του κάποια στιγμή να σταματήσουν και η Ελλάδα να σταθεί αυτόνομη στα πόδια της και να βγει μόνη της στις αγορές καθώς επίσης και να μη πλουτίζουν οι ολίγοι από την δυστυχία του λαού του.
Ο Αλέξης Τσίπρας αρέσει δεν αρέσει στην αντιπολίτευση, που τόλμησε όπως είπαν να μιλήσει στο Ευρωκοινοβούλιο, είπε τα πράγματα με το όνομα τους και έσπασε τα αυγά που ομόλογοι του ... κλώσαγαν.
Τα δεν του επιτρέπουμε, ας τα έλεγαν στους δικούς τους όταν επί χρόνια με τις αλχημείες τους μας έφεραν στο σημείο 0 του σήμερα.
Ας μη προσπαθούν να του φορτώσουν τα 5 χρόνια των δικών τους συμφορών και μεγάλων ατοπημάτων τους στους 5 μήνες Πρωθυπουργίας του.
Ας μη μας λένε ότι αυτοί μπορούν να σηκώσουν την Ελλάδα στην πλάτη τους γιατί είδαμε πως την σήκωσαν στην πλάτη τους τα χρόνια της διακυβέρνησης τους. 
Ο "Χαρούμενος" όπως τον χαρακτήρισαν δεν δυσφήμισε την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά εξέθεσε τους πρωθυπουργούς που κυβέρνησαν την χώρα ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με υποταγή και ευλάβεια τους δανειστές μας.
Ο "Χαρούμενος" αποστόμωσε τον κύριο Βέμπερ με την απάντηση του στις προσβολές του με αυτό που πονάει τους Γερμανούς και την διαγραφή χρέους της Γερμανίας το 1953 καθώς και την διαφορετική αντιμετώπιση που είχαν οι Γερμανοί από την Ευρώπη.
"Επικοινωνιακές πρωτοβουλίες" πήραν οι προκάτοχοι του και όχι ο άνθρωπος Αλέξης Τσίπρας Πρωθυπουργός της Ελλάδας που τόλμησε να ορθώσει το ανάστημα του όταν οι άλλοι κατέβαζαν το κεφάλι.
Ο Έλληνας τίμησε και πίστεψε τον κ. Τσίπρα στις Εκλογές και στο δημοψήφισμα και εκτόπισε τζάκια και μαθουσάλες της πολιτικής και αυτό δεν το αντέχουν.
Δεν πειράζει θα το συνηθίσουν.
Όσον αφορά το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καλά θα κάνουν να κόψουν τις πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και την πολυγλωσσία γιατί κάνουν κακό.
Μην γίνονται κουμουνιστές στην θέση του ΚΚΕ χωρίς εναλλακτικές προτάσεις και αρνητικοί σε όλα.
Ας μην έχουμε αυταπάτες η νέα συμφωνία με τους δανειστές θα έχει μέτρα αλλά μην βγαίνουν οι ... κότες και φωνάζουν στην θέση του κόκορα.-

Α.Κ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών