1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Η Ζωή στο ... μεγαλείο της



Όπως πάντα η κ. Κωνσταντοπούλου ήθελε να κάνει την διαφορά και της γύρισε μπούμερανκ.
Για ακόμα μία φορά η λαλίστατη κ. Κωνσταντοπούλου αφού μας είπε ότι τιμά τον κ. Τσίπρα αλλά στην ουσία με τις πράξεις της τον γράφει στα παλιά της τα παπούτσια, χλευάστηκε σχεδόν από το σύνολο της βουλής ... "δια ανατάσεως της χειρός".
Τελικά δεν άντεξε να προεδρεύσει και αποχώρησε εμφανώς χολωμένη.
Τέτοιο αποθεωτικό χειροκρότημα για την απόφαση της να αποχωρήσει δεν πιστεύω να έχει ξαναζήσει.
Το μήλο τελικά δεν είναι απόλυτο ότι πέφτει κάτω από την μηλιά αφού βλέπουμε ότι οι πολιτικές διαφορές με τον πατέρα της τον κ. Κωνσταντόπουλο είναι ΜΕΓΑΛΕΣ.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν ένας Βουλευτής και είχε διατελέσει και Πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου με χαμηλό προφίλ, προσεκτικός στα λεγόμενα του, χωρίς έπαρση και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του που έβαζε πάνω από όλα το συμφέρον του λαού και του κόμματος που υπηρετούσε.
Το αντίθετο η κόρη του κ. Κωνσταντοπούλου φαίνετε ότι βάζει πάνω απ' όλα την υστεροφημία της, πιστεύει ότι μόνο αυτή υπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας, ότι αυτή μόνο πράττει και λέει το σωστό και ότι όλοι οι άλλοι κάνουν λάθος.
Το σωστό θα ήταν να παραδώσει την βουλευτική της έδρα αφού πρώτα παραιτηθεί από Πρόεδρος της Βουλής μιας και τα θέλω και τα πιστεύω της είναι διαφορετικά από την Γραμμή της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού που "Τιμά".
Ήταν η Πρόεδρος της Βουλής που πήρε τους περισσότερους Ψήφους για το αξίωμα αυτό αλλά πιστεύω ότι θα είναι και αυτή με τους περισσότερους ψήφους σε μία μελλοντική πρόταση μομφής που δεν προβλέπω να αργεί.
Έχει καταφέρει να εξοργίσει με την αλαζονεία της σχεδόν τους πάντες.
Ας μη εκμαυλίζεται πλέον και άλλο από την εξουσία για να μιλάμε με τα δικά της λόγια και λέξεις.
Ανθρωπιστική κρίση δεν έχουν προκαλέσει μόνο τα Μνημόνια αλλά και η ίδια.
Για τους λοιπούς ιδεολόγους του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν άλλο δρόμο από αυτόν που λύγισε και υπόγραψε ο κ. Τσίπρας με βάρος καρδιάς, θα πω ότι από λόγια πολλά και πόρτες βοήθειας κλειστές χορτάσαμε.
Τα λεγόμενα του κ. Λαφαζάνη για την άλλη λύση και τον άλλο δρόμο είναι στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.
Τέλος για τους  κυρίους του Δικομματισμού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που ονειρεύονται να ξανασυγκυβερνήσουν, θα πω ότι καλό θα είναι στο σπίτι του κρεμασμένου να μην μιλάνε αυτοί που έφτιαξαν τον κόμπο και την θηλιά.
Ο κόσμος τους έστειλε στα τάρταρα με την ψήφο του και πρέπει να το καταλάβουν.
Οι δανειστές μας θέλουν μία "αριστερή παρένθεση" και ο δικομματισμός θέλει να τους υπηρετήσει όπως το έκανε αυτά τα χρόνια των δικών τους μνημονίων που έστρωσαν τον δρόμο με αγκάθια για την υπογραφή του κ. Τσίπρα.
Πραγματικά αυτό τον άνθρωπο δεν τον έχουν αφήσει αυτούς τους 6 μήνες να κυβερνήσει ούτε οι εκτός αλλά ούτε οι εντός της Χώρας.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ έστω και με τα λάθη που παραδέχτεικε ότι έκανε, γιατί ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ.-

Α.Κ
Η Ζωή στο ... μεγαλείο της:
Το ριφιφί του Λαφαζανη και της παρέας του

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών