1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Η "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ" ΚΑΙ ΟΙ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΟΙ" του ΣΥΡΙΖΑ



Η χτεσινή νύχτα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον Τσίπρα.
Και τι δεν είδαμε!!!
Θα σταθώ όμως στην Μπουμπουλίνα και στους Μπουμπουλίνους του ΣΥΡΙΖΑ.
17+15 δηλαδή, 17 που ψήφισαν όχι, παρών, ήταν απών και 15 που ψήφισαν ναι μεν αλλά ...
Την ώρα που το 72% των Ελλήνων θέλει την χώρα του στο Ευρώ και την Ευρώπη, κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο λιγοψύχησαν.

Από την αρχή της θητείας τους ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ μας είπε ότι θα πάμε στην δραχμή ή θα βγούμε από την Ευρώπη.    
Στην χτεσινή ψηφοφορία ακούσαμε και διαβάσαμε διάφορα επιστημονικής φαντασίας.
Ακούσαμε και διαβάσαμε για άλλες λύσεις που υπάρχουν και στην ουσία δεν υπάρχουν.
Δεν υπάρχουν και το ξέρουν και οι ίδιοι γιατί όποιες πόρτες και αν χτύπησαν από την Κίνα έως την Ρωσία τις βρήκαν κλειστές.
Άρα που είδαν τις εναλλακτικές λύσεις;
Που τις είδε ο κ. Λαφαζάνης και Στράτούλης;
Εκτός και αν ασπάζονται τις δηλώσεις των Τούρκων που δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να μας ... βοηθήσουν!!!
Που τις είδαν τις εναλλακτικές λύσεις οι 17 ... αντάρτες που γύρισαν την πλάτη τους στον Τσίπρα;
Ποιος τους είπε ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην απομόνωση την ώρα που γύρω μας βράζουν τα πάντα;;;
Όσον αφορά την Μπουμπουλίνα του ΣΥΡΙΖΑ την κ. Κωνσταντοπούλου με το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ της στην Βουλή και την "έμπρακτη" αγάπη της στον κ. Τσίπρα που όπως είπε τον στηρίζει και τον Τιμά, θα πω ότι αν έχει τέτοιους φίλους τι να τους κάνει τους εχθρούς.
Από ότι κατάλαβα μάλλον η κ. Κωνσταντοπούλου είναι σε λάθος κόμμα, στο ΚΚΕ θα έπρεπε να ήταν και πιστεύω ότι θα έχει την πολιτική παρρησία και την πολιτική ευθύνη να παραιτηθεί όχι μόνο από Πρόεδρος της Βουλής αλλά και να παραδώσει την Βουλευτική της έδρα.
Το ίδιο θα πρέπει να πράξουν ουσιαστικά και οι 17 που "τιμούν" τον κ. Τσίπρα και στην συνέχεια τον μαχαίρωσαν πισώπλατα, πριν τους το ζητήσει ο Τσίπρας ή πριν βάλουν (αν δεν την έχουν βάλει) την Ελλάδα σε νέα περιπέτεια εκλογών.
Για τους 15 που είναι ναι μεν αλλά, καλό θα είναι πριν βγάζουν επιστολές να αφουγκραστούν την Ελληνική πραγματικότητα και μετά να γράφουν ή να μαζευτούν στις επόμενες εκλογές με του άλλους 17 και να κάνουν ένα κόμμα ποιο σκληρό και ποιο ακροαριστερό από το ΚΚΕ με σήμα την δραχμή, με Αρχηγό την Κωνσταντοπούλου και με τον Λαπαβίτσα να γράψει το καταστατικό τους.
Για τον κ. Βαρουφάκη τι να πω έχει απόλυτο δίκιο, οι Οικογενειακές στιγμές στην βίλα του στην Αίγινα είναι ποιο σημαντικές από την παρουσία του στην Βουλή για μία τόσο σημαντική και ηθική ψηφοφορία.
Ας το πάρουν χαμπάρι ότι το Α και το Ω στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Τσίπρας και ότι ο Έλληνας ξέρει πως νοιώθει μέσα του ο Πρωθυπουργός.
Θεωρώ ότι και Εκλογές να γίνουν αύριο ξανά Τσίπρα θα δήξουν οι Έλληνες.-

Α.Κ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών