1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Χαίρε Κράτος. Οι ξεχασμένοι ... σας χαιρετούν



Νομοσχέδια για την βελτίωση των συνθηκών κράτησης των κρατουμένων, νομοσχέδια για την βελτίωση και μείωση των ποινών των κρατουμένων και για την αποσυμφόρηση των Φυλακών, νομοσχέδια για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας που μόνο υψίστης ασφαλείας δεν ήταν ούτε είναι, νομοσχέδια, νομοσχέδια, νομοσχέδια.......
Για το αν θα έχουν τα σωστά αποτελέσματα το μέλλον θα μας το δείξει.

Το θέμα μου όμως δεν είναι αν κρίνω εγώ θετικά ή αρνητικά τα νομοσχέδια αφού έχουμε τους τριακόσιους της Βουλής που "διαβουλεύονται" αυτά τα νομοσχέδια.
Θεωρώ όμως πρέπον μια και ακούω ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα μόνο για τα δικαιώματα των κρατουμένων να μιλήσω ή μάλλον να φωνάξω ότι "ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ" που μας έχουν ξεχάσει όλοι !!!!
Υπάρχουμε και εμείς που έχουμε δικαιώματα και θα έλεγα αρκετά λόγω της ιδιαιτερότητας της εργασίας μας.
Υπάρχουμε και εμείς που δεν χρειάζεται να διαμαρτυρηθούμε για τα δικαιώματα μας και την άθλια εργασιακή μας ζωή στις Φυλακές με απεργία πείνας που είναι και της μόδας αφού σε αυτήν την μορφή διαμαρτυρίας έχουν προβεί ακόμα και βουλευτές.
Δεν χρειάζεται να προβούμε σε απεργία πείνας γιατί απλά θα έλεγα είμαστε στα όρια της πείνας μισθολογικά.
Είμαστε ξεχασμένοι και δεν βλέπω και κανένα μας να κάνει κάτι για να μας θυμηθούν.
Αφού μας ξέχασαν και μετά από σειρά προπηλακισμών, ξυλοδαρμών, απειλών κατά της ζωής μας αλλά και των οικογενειών μας, μετά από το "σφάξιμο" του συνάδελφου Τσιρώνη, χωρίς να υπολογίσουν τον καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι συνάδελφος Λαχανά που συνεχίζει τον Γολγοθά του αλλά και χωρίς να θυμηθούν το πρόσφατο "γάζωμα" με σφαίρες και τον θάνατο του συνάδελφου Γκαλιμάνη, έχουμε την υποχρέωση να τα θυμίζουμε εμείς και να διεκδικούμε τα αυτονόητα.
Κύριοι μας ξεχάσατε αλλά εμείς δεν μπορούμε ούτε θέλουμε να ξεχάσουμε κανένα συνάδελφο, ούτε  και με ποιες συνθήκες και με τι απολαβές εργαζόμαστε.

"ΧΑΙΡΕ ΚΡΑΤΟΣ.  ΟΙ ... ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ "
Για να μη το  μεταφέρω όπως οι Ρωμαίοι στον Καίσαρα.


                  Α.Κ
fylakhkerkyras@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών