1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

40 Χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ- Πόρισμα: ΠΑΣΟΚ «ΤΕΛΟΣ».-



 Για αρχή, σήμερα δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ.-
Το ΠΑΣΟΚ στην ουσία .έκλεισε τον κύκλο του - πέθανε με τον θάνατο του ιδρυτή του και αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου.-
Όλοι οι μετέπειτα υποτιθέμενοι ηγέτες που θα έπαιρναν στις πλάτες τους την ιστορία του, το ισοπέδωσαν.-

Ποιον να πρωτοθυμηθώ, τον Σημίτη που μας έβαλε με τυμπανοκρουσίες στο ευρώ χωρίς να είμαστε καν έτοιμοι, απλά γιατί έτσι ήθελαν οι εταίροι μας, ώστε να ξεκινήσει η μαύρη πορεία της Ελλάδας και η ώθηση της προς την χρεοκοπία;
Τον Γιωργάκη Παπανδρέου που πήρε την σκυτάλη και που ο κόσμος πίστευε ότι μπορεί να αναγεννηθεί στο πρόσωπο του ο Ανδρέας Παπανδρέου;
Που από το «λεφτά υπάρχουν» μας οδήγησε στο ΔΝΤ και στην Τρόικα για το 2ο βήμα της χρεοκοπίας;
Οι συγκεντρωμένοι στο Ζάππειο είδα ότι αποθέωσαν τον Γιώργο και φώναζαν «Ρίξτε τα δεκανίκια της Δεξιάς»; ΕΛΕΟΣ.
Ποιος θα ρίξει τα δεκανίκια αυτός που έβαλε το χέρι του να κυβερνήσει η ΜΙΧ Δεξιά και που σαν Πρωθυπουργός ήταν διακοσμητικός – δεκανίκι και υποτελής στις διαταγές της Μέρκελ και της Τρόικας;
Για ποια ηγετική εμφάνιση μιλούν του Γιώργου;
Που τον είδαν τον Ηγέτη;
Τώρα όσον αφορά τον Μέγα Βενιζέλο που πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο και που επίσης ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είχε μεγάλες προσδοκίες, μας τα μούσκεψε και όχι μόνο δεν κατάφερε να σηκώσει το ανάστημα του, όχι μόνο δεν κατάφερε να σηκώσει το ποσοστό το μαύρο για την ιστορία του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές αλλά συνέχισε και συνεχίζει ως Αντιπρόεδρος κυβέρνησης της ΝΔ το βήμα προς την ολοκλήρωση του εξευτελισμού του Έλληνα Πολίτη.
Γιατί την αισιοδοξία του ίδιου και της κυβέρνησης για φως στο Τούνελ εγώ την βλέπω ως  στάχτη στα μάτια μας και ως αγωνία ώστε να παραμείνουν γραπωμένοι στην εξουσία .
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια μας έφεραν στην σημερινή εξαθλίωση και τώρα οι ίδιοι μας λένε ότι θα μας σώσουν !!!!!
Να μη ξεχάσω και αυτές τις περιβόητες κόκκινες γραμμές της Κυβέρνησης προς την Τρόικα που στο τέλος μετατρέπονται πάντα σε πράσινες γραμμές - φως ώστε η Τρόικα να επιβάλει απλά ότι θέλει χωρίς να υπολογίζει καν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.. 
Φως δεν βλέπουμε με μισθούς πείνας, χαράτσια και φόρους.
Πάντα ήθελα να πω και να ρωτήσω αυτούς τους Κυρίους της Βουλής εάν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, όχι με τον μισθό τους και τις προσωπικές ψηφισμένες φοροαπαλλαγές τους, όχι με τα άτοκα δάνεια που έχουν προνομιακά πάρει, αλλά με τον μισθό δείγμα που ψηφίσαν για τους πολίτες και με όλους αυτούς τους φόρους και τα έντοκα δάνεια, ΑΝ θα μπορούσαν να ζήσουν ή ακόμα και να κοιμηθούν !!!!!
Στο Ζάππειο φώναζαν προδότη τον κ. Βενιζέλο και χειροκροτούσαν αρκετούς από τους παρευρισκόμενους που συμμετείχαν ενεργά στον εξευτελισμό της χώρας.
Μάλλον θα έπρεπε να πάνε στο Ζάππειο όχι εντεταλμένοι χειροκροτητές αλλά Άνθρωποι που με μια φωνή θα φώναζαν για όλους  «ΝΤΡΟΠΗ».
Πόρισμα: ΠΑΣΟΚ σήμερα «ΤΕΛΟΣ».-

A.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών