1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ιστορίες πόνου και παράνοιας στην Κέρκυρα


Στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας που ο Καλλικράτης με τον ένα Δήμο, περισσότερα προβλήματα και εγκατάλειψη έφερε παρά ωφέλησε, με την τουριστική σεζόν να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με ελάχιστα ξεσπάσματα, τα προβλήματα ολοένα και μεγαλώνουν.
Η δημιουργία ενός Νοσοκομείου κόσμημα που την ημέρα κτίζονταν και το βράδυ γκρεμιζόταν και που μετά από χρόνια, καιρούς και εγκαίνια με αρκετούς Υπουργούς και Κυβερνήσεις, παραδόθηκε προς χρήση και εξυπηρέτηση του Κερκυραίου πολίτη αλλά και των επισκεπτών του νησιού που θα χρειάζονταν ιατρική φροντίδα.
Να όμως που υπολογίζαμε χωρίς τους ξενοδόχους δηλαδή το ΔΝΤ και την Τρόικα.
Θέλουν ντε και καλά να λειτουργήσει με μηδαμινό κόστος!
Ένα Νοσοκομείο που το μισό δεν λειτουργεί γιατί δεν επαρκεί το υπάρχον προσωπικό, ένα προσωπικό που κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να ανταπεξέλθει με μισθό πενιχρό και απλήρωτες δεδουλευμένες ώρες εργασίας.
Χωρίς γιατρούς σε θέσεις που δεν θα έπρεπε να είναι κενές και μηχανήματα εκατομμυρίων να μη χρησιμοποιούνται γιατί δεν υπάρχει το ειδικευμένο προσωπικό.
Οι ελλείψεις σε απαραίτητα υλικά για την υγεία και τις ανάγκες των ασθενών είναι εμφανείς.
Μπαίνοντας στα έκτακτα και επείγοντα βλέπεις ουρά ασθενών να περιμένουν ώστε να τους παρασχεθεί η βοήθεια που χρειάζονται και τρεις γιατρούς ως επί το πλείστον ειδικευόμενους να τρέχουν πανικόβλητοι ώστε να εξυπηρετήσουν τα περιστατικά.
Ψάχνεις τραυματιοφορέα να μεταφέρεις τον ασθενή σου και αφού δεν υπάρχει τον μεταφέρεις όπως μπορείς εσύ ακόμα και στα χέρια.
Αφού καταφέρεις να εξεταστεί ο ασθενής σου και του βάλουν τον ορό μεταφέρεται στο θάλαμο παρακολούθησης περιμένοντας για ώρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Ένα θάλαμο που βλέπεις ότι όταν τα κρεβάτια είναι γεμάτα υπάρχουν και κρεβάτια στον διάδρομο σε ένα νοσοκομείο που θάλαμοι είναι κλειστοί λόγω έλλειψης προσωπικού.
Θάλαμος καθαρός με τουαλέτα καθαρή αλλά που δεν υπάρχει χαρτί υγείας!
Μία νοσοκόμα παρουσιάζεται και ζητάει από ασθενείς δίνοντας τους αντί για ουροσυλλέκτη ένα κεσεδάκι (να πω κρέμας), για να γίνουν οι εξετάσεις ούρων από εκεί και στην συνέχεια μέσα σε σύριγγα!
Κατάσταση για γέλια και για κλάματα.
Ας δούμε και αν θα έχουμε και πετρέλαιο για την θέρμανση που προβλέπεται βαρύς ο χειμώνας!
Τι το θέλαμε ένα νοσοκομείο τεράστιο χωρίς προσωπικό, γιατρούς και το μισό για να μη πω παραπάνω, κλειστό δεν έχω καταλάβει.
Η τρόικα δεν επιτρέπει δημόσια υγεία, ΤΕΛΟΣ.
Αν η κυβέρνηση τους έλεγε ότι δεν θα το κάνουμε νοσοκομείο αλλά ξενοδοχείο αφού θα πεθάνουν που θα πεθάνουν με το μισθό που παίρνουν οι Έλληνες, ας το κάνουμε ξενοδοχείο για να χαρούν μπας και μας δώσουν τα δύο χρόνια επιμήκυνση.
Μη το πολεμάτε άλλο, καλύτερα κάντε μας ευθανασία!
Ντροπή και αίσχος αισθάνομαι για το πώς μας κατάντησαν όλοι αυτοί που μας έταζαν σωτηρία.-  

[ Υ.Γ: Τα γεγονότα είναι πραγματικά από πρόσφατη προσωπική εμπειρία.]

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών