1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Go Greek for a Week: Οι Βρετανοί, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί κοροϊδεύουν τους Έλληνες ;;;


 Ποιος Κοροϊδεύει ποιον;
 Ριάλιτι σόου το οποίο παρουσιάζει το βρετανικό Κανάλι 4 προκαλεί τους διαγωνιζόμενους να ζήσουν για μια βδομάδα στις συνθήκες που ζει ένας Έλληνας.
 Το Go Greek for a Week ζητά από τους διαγωνιζόμενους να ζήσουν με τους φόρους τις συντάξεις και τις εργασιακές συνθήκες που ζει ένας Έλληνας σήμερα.
 Ριάλιτι οι Βρετανοί, σατιρικά σκετσάκια και βιντεάκια που παρουσιάζουν Έλληνα τσολιά ως πειραματόζωο οι Γάλλοι, φωτομοντάζ με την Αφροδίτη της Μήλου να ζητιανεύει από τους Γερμανούς, μουσικά χυδαία βίντεο για τον πρωθυπουργό μας από τους Ολλανδούς λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με Σαρκοζί και Μέρκελ στις Κάννες και άλλα πολλά για τα κατορθώματα του κ. Παπανδρέου που θα έσωζε τους Έλληνες από τον κ. Καραμανλή. 
 Διαφήμιση – Δυσφήμιση από τους «Ευρωπαίους φίλους μας» για μία χώρα του πολιτισμού.
 Μήπως αυτοί οι φίλοι μας θα έπρεπε να διαβάσουν το άρθρο της MoneyWeek που έχει κάνει πάταγο στις Ηνωμένες Πολιτείες;
 Μήπως το συγκεκριμένο άρθρο θα έπρεπε να το διαβάσουν και οι δικοί μας άρχοντες που σήμερα «σκοτώνονται» για την αρχηγεία και για το ποιος θα σώσει την Ελλάδα;
 Το συγκεκριμένο άρθρο της Μέριν Σόμερσετ Βεμπ αναφέρει χαρακτηριστικά:
 «Η Ελλάδα είναι πανίσχυρη. Όλος ο κόσμος υποθέτει ότι η Γερμανία έχει τη δύναμη και παρακολουθεί με ενδιαφέρον συνήθως τι είναι διατεθειμένη να δώσει η Γερμανία αντί να προσέξει τι είναι διατεθειμένη η Ελλάδα να δεχθεί».
 Η βασική υπόθεση σύμφωνα με την δημοσιογράφο, ήταν ότι «η Γερμανία έχει τη δύναμη, η στάση της Ελλάδας όμως έδειξε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να εγκρίνουν τα μέτρα και αποχωρήσουν από την ευρωζώνη, αυτό θα είναι game over για το ευρώ, την Ευρώπη και την εξαγωγική πολιτική της Γερμανίας.
Είναι καιρός για όλους να αρχίσουν να είναι πιο ευγενικοί με την Ελλάδα».
Το άρθρο προκάλεσε τόσο μεγάλη εντύπωση στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ο αρχισυντάκτης του CNBC Τζόν Κάρνεϊ, εκτός του ότι το αναπαρήγαγε, προσέθεσε πως δεν πρέπει να ακούμε τις Κασσάνδρες και τα σενάρια τρόμου για το χρέος της Ελλάδας.
 Μήπως όμως το έχουν καταλάβει όλοι πλην των δικών μας αρχόντων;
 Μήπως το έχουν καταλάβει οι αποκαλούμενοι «φίλοι μας» και απλά βρίσκουν τρόπους να μην μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι;
 Όσο για την μεταβατική Κυβέρνηση έως τις εκλογές αποδεικνύεται ώρα με την ώρα ότι απλά ο κ. Παπανδρέου βρήκε τρόπο διαφυγής και ο κ. Σαμαράς τρόπο να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός αλλά με ψηφισμένα όλα τα μέτρα που μας έχουν υποδείξει οι «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ».-

Κ.Α.
fylakhkerkyras.blogspot.com   


ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 


Μία προσφορά από τους φίλους Ολλανδούς που η χώρα τους έγινε μεταπολεμικά ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διακίνησης αλλά και χρήσης ναρκωτικών ουσιών,
με συνεχή αύξηση του τουρισμού και ιδιαίτερα του ναρκοτουρισμού από τις γειτονικές χώρες.

Οι στίχοι έχουν ως εξής: «Ήταν ο ηγέτης μιας χώρας που άγγιζε τα όρια της πτώχευσης Γιατί όταν ήρθε το ευρώ, ξεκίνησε το ξεφάντωμα των δαπανών Και συνέχισαν να δανείζονται και να ξοδεύουν Και αποτύγχαναν να κάνουν μεταρρυθμίσεις Και όλοι φώναζαν άντε γ… Παπανδρέου Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έφτιαξαν σχέδιο για να σώσουν τον κ… του Αλλά εκείνος δεν έδωσε δεκάρα και μετά είπε: θα κάνω δημοψήφισμα για τη συμφωνία σας Και μετά οι ηγέτες της ευρωζώνης είπαν «άντε γ… Παπανδρέου». Δυστυχώς τόσο για εκείνον όσο και για την χώρα, την «μπλόφα» του, όπως την αποκαλεί πλέον και όχι γκάφα, θα την πληρώσει και εκείνος και η χώρα ακριβά!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών