1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σωφρονιστικός υπάλληλος στην Αλικαρνασσό με 250 γρ. ηρωίνης! (5-5-11)

 Για όποιον υπάλληλο αποδεδειγμένα δεν τηρεί τον όρκο του και με τις πράξεις του θίγει το σύνολο των έντιμων συναδέλφων του, όχι μόνο θα πρέπει να υπάρχει παραδειγματική τιμωρία  αλλά θα  πρέπει να ήμαστε μέσα στην θλίψη μας για τις απαξιωτικές πράξεις του και χαρούμενοι που με την σύλληψη του σταματάει ένα ακόμα απόστημα στον κλάδο μας, που μας διασύρει στα μάτια της κοινωνίας και χαρακτηριστικά λέει ότι όλοι τα παίρνουμε και ότι είμαστε βαποράκια.

 ΟΧΙ ευτυχώς δεν τα παίρνουμε όλοι κύριοι αλλά λίγοι στυγνοί καταπατητές της συνείδησης και της εντιμότητας μας.

 Όσο για τον λόγο που πέφτει κάποιος σε αυτόν τον λαβύρινθο της ανεντιμότητας  η δικαιολογία των οικονομικών προβλημάτων είναι φτηνή.
 Διότι ποιος συνάδελφος ιδιαίτερα σήμερα που έχουμε υποστεί σοβαρές μισθολογικές περικοπές, δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα;
 Τι θα πρέπει να κάνουμε;
 Υπάρχει και η αξιοπρέπεια μας που θα πρέπει να διασφαλίσουμε.
 Την δική μας αλλά και της οικογένειας μας.-

Α.Κ

Aπό το CRETALIVE 
Δεσμοφύλακας στην Αλικαρνασσό με 250 γρ. ηρωίνης!

"Άχρηστος και αχρείος" - λένε οι συνάδελφοί του - Πατέρας ενός παιδιού ο δεσμοφύλακας.
"Λαυράκι" έβγαλε η επιχείρηση αστραπή που πραγματοποίησε στις φυλακές Αλικαρνασσού η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ηρακλείου η οποία εντόπισε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στην κατοχή δεσμοφύλακα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, που πρώτο μετέδωσε το CRETALIVE, στην κατοχή του δεσμοφύλακα βρέθηκε τόσο μεγάλη ποσότητα ηρωίνης (250 γραμμάρια τουλάχιστον!) που εξέπληξε ακόμη και τους αστυνομικούς που είχαν τις πληροφορίες και έκαναν την έφοδο στις κλειστές φυλακές Αλικαρνασσού! 


Πρόκειται για ένα σωφρονιστικό υπάλληλο υπεράνω πάσης υποψίας όπως λένε συνάδελφοί του, αλλά τα όσα βρέθηκαν στην κατοχή του εκτός από την τεράστια ποσότητα ηρωίνης, τα κινητά τηλέφωνα κ.ά. δείχνουν ότι ήταν βασικός μεγαλέμπορος... 

Συγκεκριμένα, σε σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με περιεχόμενο Ηρωίνη -250- γραμμαρίων, μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με περιεχόμενο ακατέργαστης κάνναβης -21,4- γραμμαρίων, δυο κινητά τηλέφωνα, ένα hands free και μια κάρτα σύνδεσης «SIM» της εταιρείας «COSMOTE».
Τα κατασχεθέντα, μαζί με οκτώ καρτέλες depon των -10- δισκίων, ήταν περιτυλιγμένα- συσκευασμένα με μονωτική ταινία, προκειμένου να εισαχθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα.
 Στην κατοχή του, επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -90- Ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών, δύο ακόμα κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης για την πώληση ναρκωτικών ουσιών, ένας φορητός ασύρματος με αναγραφόμενα (σε χαρτί το οποίο είχε κολληθεί στο πίσω μέρος αυτού) στοιχεία του συλληφθέντα, που ανευρέθη εντός του αυτοκινήτου του. Ο ασύρματος προορίζεται για χρήση αποκλειστικά εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.
Επίσης, κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκινήτου του 38χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. 
"Αχρείος και άχρηστος"

Στο μεταξύ βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον πρώην πια συνάδελφο του χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Νέας Αλικαρνασσού Γιώργος Ζωάκης μιλώντας στην ΕΡΑ Ηρακλείου. Όπως έχετε πληροφορηθεί ήδη αποκλειστικά από το cretalive o δεσμοφύλακας συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ενώ ετοιμαζόταν να μπει στη φυλακή. 


Ο κ. Ζωάκης τον χαραχτήρισε αχρείο και άχρηστο τον συγκεκριμένο "συνάδελφο" του που δούλευε εδώ και δέκα χρόνια στις φυλακές Αλικαρνασσού,  ήταν ήδη ενημερωμένες οι αρχές για τη δράση του, και στη φυλακή έχουν γιορτή σήμερα, όπως είπε, καθώς η σύλληψη του ανακουφίζει όλους εκείνους που ευσυνείδητα κάνουν τη δουλειά τους.

Ο "Ζορό" των φυλακών
Ο "διώκτης" των ναρκομανών και των διακινητών ναρκωτικών ουσιών θεωρούνταν ως χθες ο 38χρονος δεσμοφύλακας, πατέρας ενός παιδιού, από το Καστέλι.
Ο δεσμοφύλακας επιδείκνυε ένα "ευσυνείδητο" προφίλ, μια αυστηρή, υπηρεσιακά, δραστηριότητα, καθώς είναι εκείνος που είχε εντοπίσει τις περισσότερες υποθέσεις ναρκωτικών μέσα στις φυλακές.
Χαρακτηριστικό (αλλά και ύποπτο, κρίνοντάς το εκ των υστέρων) είναι ότι είχε ερευνήσει κελί κρατούμενου, ψάχνοντας μέσα στο ψυγείο και βρίσκοντας μέσα σε κοτόπουλο (!) ποσότητα ηρωίνης!
Της δράσης του, μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι εκείνος, μεταξύ των συναδέλφων του, έχει τα περισσότερα δικαστήρια ως μάρτυρας κατηγορίας, σε υποθέσεις ναρκωτικών.
Αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον 38χρονο από το σπίτι του στο Καστέλι. Στη διαδρομή τη "σκυτάλη" της παρακολούθησης έλαβαν άλλοι αστυνομικοί, ενώ μόλις ο δεσμοφύλακας πάρκαρε στο προαύλιο της φυλακής κι έσβησε τη μηχανή του αυτοκινήτου του, εμφανίστηκαν 14 αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Το μόνο που πρόλαβε να ψελλίσει ο 38χρονος ήταν "είχα οικονομικά προβλήματα, μου τα έδωσε κάποιος άλλος για να τα μεταφέρω μέσα στη φυλακή έναντι οικονομικού ανταλλάγματος".
Το επόμενο βήμα είναι να παγώσουν και να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, προκειμένου να διαπιστωθεί αφενός το εύρος της διακίνησης αλλά και τα ποσά που έχει αποκομίσει από αυτή τη δραστηριότητα.

CRETALIVE 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών