1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Νομική Προστασία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.(από Σαμοιλη Κ. 28-3-11)


Επειδή όλοι μας εργαζόμαστε σε έναν πάρα πολύ ευαίσθητο κλάδο και σε καθημερινή βάση μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με το απροσδόκητο, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε εκ τον προτέρο ποιες επιλογές έχουμε για την όσο το δυνατόν καλύτερη νομική θωράκιση μας.
Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε βρεθεί άμεσα η έμμεσα σε καταστάσεις κατά τις οποίες   κάποιοι ψάχνουν να βρουν αποδιοπομπαίους τράγους και σαν αποτέλεσμα να έχουν εμάς σαν τελικούς αποδέκτες. 
Παραθέτω λοιπόν το αυτονόητο,  δηλαδή το πως μπορούμε να προστατευτούμε νομικά.

Η ARAG καλύπτει τα εξής:
Ποινική Νομική Προστασία.
Η ασφαλιστική αυτή κάλυψη, αναφέρεται στην υπεράσπιση των ασφαλισμένων ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων, για την απόκρουση κατηγοριών που θα αναφέρονται στον εξ΄ αμελείας τραυματισμό ή θάνατο προσώπου καθώς και στην απόκρουση άλλων κατηγοριών από αμέλεια κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.
Εργασιακές Διαφορές
Όπως για παράδειγμα:
Διοικητικά πρόστιμα Παράλειψη προαγωγής κατά τις κρίσεις
Στερήσεις βαθμών
Μη νόμιμες αποστρατείες
Δικαιώματα αδείας, ημερησίων αναπαύσεων
Δυσμενής μετάθεση κατά παράβαση του Π.Δ. περί μεταθέσεων
Αποζημίωση από ατύχημα
Ε.Δ.Ε.
Στις ανωτέρω περιπτώσεις αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση που παραβλάπτονται τα νόμιμα δικαιώματά των ασφαλισμένων ως μισθωτών από πράξεις ή παραλείψεις του εργοδότη τους, η ARAG είναι στο πλευρό τους αναλαμβάνοντας τα έξοδα για εξώδικη ή δικαστική ικανοποίηση των αξιώσεών τους.
Την Υποβολή Μήνυσης.
Την υποβολή μήνυσης στις περιπτώσεις ψευδούς καταμήνυσης, εξύβρισης, χειροδικίας εφόσον έχουν σχέση με την επαγγελματική ιδιότητα ως Υ.Ε.Φ. Επί πλέον καλύπτεται η παράσταση πολιτικής αγωγής.
Η ARAG πληρώνει για εσάς:
τις δικηγορικές αμοιβές
τα δικαστικά έξοδα
τις αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών
τις αποζημιώσεις κλητευθέντων μαρτύρων και διοριζομένων από το δικαστήριο πραγματογνωμόνων
τα έξοδα και τέλη για προσφυγές ενώπιον διοικητικών αρχών και δικαστηρίων την επιδικασθείσα στον αντίδικο δικαστική δαπάνη
 Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.arag.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=130&Itemid=47

Υ.Γ.  Προς θεού μην το θεωρήσετε σαν διαφήμιση στην εν λόγο εταιρεία .... απλά σε αυτήν έτυχε να είμαι ασφαλισμένος εγώ, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και άλλες.

 Σαμοιλης Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών