1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τοποθετήσεις στο forum της ΟΣΥΕ Κωστελέτου Α & απαντήσεις Προέδρου & Γραμματέα ΟΣΥΕ για την απεργία κλπ

Άβαταρ μέλους                             1) Κωστελέτος Αντώνης


Συνάδελφοι οι απεργιακές κινητοποιήσεις που εξαγγείλαμε υλοποιήθηκαν και δεν έμειναν στα λόγια όπως έλπιζαν κάποιοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αστυνομία και ιδιαίτερα το τμήμα μεταγωγών και την αστυνομία Κέρκυρας (που επιβαρύνθηκε) για την κατανόηση που έδειξαν συμμεριζόμενοι το δίκαιο των αιτημάτων μας . Ο σκοπός μας δεν ήταν να τους ταλαιπωρήσουμε αλλά να αναδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κλάδος και ως κατάστημα. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω και την έκπληξη μου ως προς το ενδιαφέρον που έδειξαν γνωστά ΜΜΕ και που πρόβαλαν τους προβληματισμούς μας ακριβώς όπως τα διατυπώσαμε και όχι με το κόψε ράψε όπως συνήθως συμβαίνει και είχε γίνει η αιτία τουλάχιστον εμείς στην Κέρκυρα στο παρελθόν να τους απαξιώσουμε και να μην κάνουμε την παραμικρή δήλωση . Επίσης για ακόμα μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνάδελφους στην Χίο για την συμπαράσταση τους καθώς και όσους συνάδελφους μας εξέφρασαν έστω και τηλεφωνικά την στήριξη τους .
Για όσους με διάφορα τρελά προσπάθησαν να σπιλώσουν και να στρεβλώσουν το κίνητρο των προθέσεων μας τους απαντώ ότι το τηλέφωνο μου είναι στην διάθεση τους ώστε να τους λύσω τα όποια ερωτήματα τους.
Ένα ήταν το κίνητρο μας και τίποτα άλλο , η αγωνία μας για το αύριο , η ασφάλεια του καταστήματος καθώς και το σταμάτημα της συρρίκνωσης του μιστού μας και οι λόγοι που πρέπει να γίνει αυτό .
Όλα τα άλλα που ακούστηκαν τους τα επιστρέφουμε και τους λέμε να κοιτάξουν πρώτα τα του οίκου τους και μετά να μας πιάσουν στο στόμα τους . 
Έχουμε λόγο , δίκαιο ακομμάτιστο κίνητρο και έντιμο σκοπό. 
Ήταν μία αγωνιστική κίνηση των υπαλλήλων Κ.Κ.Κέρκυρας παρακολουθώντας τις επόμενες εξελίξεις, ευελπιστούμε θετικές.


Συνημμένα:
osye.jpg


                                       2) Κωστελέτος Αντώνης 


Συνάδελφοι η ανάρτηση μου την Παρασκευή 17-11-10 έγινε όταν πληροφορήθηκα από συναδέλφους ότι κάποιοι αόριστα όμως μίλησαν απαξιωτικά για τις προθέσεις μας και τους λόγους των απεργιακών κινητοποιήσεων μας.
Όταν όμως με πληροφόρησαν ότι πρέπει να παρακολουθήσω την συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΣΥΕ ειλικρινά στενοχωρήθηκα γιατί τα όσα ειπώθηκαν για την Φυλακή Κέρκυρας τα είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας και με ύφος απόλυτο που δεν άφηνε περιθώρια λάθους.
Επίσης υπέπεσε κατά την άποψη μου σε ένα ακόμα ατόπημα την στιγμή που ανέφερε όνομα συναδέλφου πρώτον γιατί ο συνάδελφος έπεσε από τα σύννεφα (όπως και εμείς) γιατί δεν γνώριζε τίποτα για αυτό και γενικά για την έρευνα και καλώς δεν γνώριζε γιατί αυτό ήταν το σωστό και έτσι έπρεπε να γίνει και όχι να βγουν με ντουντούκες και να φωνάζουν κάνουμε έρευνααααα, και δεύτερον γιατί αυτά που είπε υποτιμούν την νοημοσύνη των συναδέλφων που ομόφωνα αποφάσισαν για τις κινητοποιήσεις και τους λόγους που αναφέραμε.
Μπράβο μας όμως εάν συνεννοηθήκαμε με εχεμύθεια για να αποπροσανατολίσουμε τις έρευνες με απεργίες και να το παίξουμε αντί … πάντων . 
Δεν θα το συνεχίσω για ότι αφορά τον συνάδελφο που ονόμασε ο Αραβαντινός γιατί μου είπε ότι η απάντηση του θα είναι άμεση από τον ίδιο.
Οι λόγοι των Απεργιών μας έχουν σταλεί στους πάντες και είναι πέρα για πέρα παντελονάτοι , ειλικρινείς και πάνω από όλα μη κατευθυνόμενοι .
Ας τις πούμε ενημερωτικές κινητοποιήσεις γιατί ο σκοπός μας δεν ήταν άλλος από την ενημέρωση και την προβολή των προβλημάτων μας και όχι η … κατάλυση του κράτους. 
Για τον συμπαθή γραμματέα που γέλασε όταν άκουσε τον Αραβαντινό να λέει , δεν ξέρετε γιατί κάνει απεργία η Κέρκυρα, φαντάζομαι ότι η υπερβολική σιγουριά του για τα λεγόμενα του Προέδρου τον έκαναν να σκάσει το γελάκι αυτό.
Ελπίζουμε, και εμείς ήμαστε σίγουροι ότι το γέλιο μας θα φθάσει και στην Αθήνα όταν βγει το πόρισμα των ερευνών.
Εξάλλου από ότι σήμερα διαβάσαμε στο ΒΗΜΑ δεν θα αργήσει να ξεσκεπαστούν οι επίορκοι όπου υπάρχουν. Για αυτό είπα πριν μιλήσει κάποιος ας κοιτάξει τα του οίκου του. 
Πάντως να ήσαστε σίγουροι ότι όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι συνάδελφοι θέλουν αν υπάρχει επίορκος συνάδελφος στο οποιοδήποτε κατάστημα όχι απλά να μπαίνει σε διάθεση και μετά να αθωώνετε από τα υπηρεσιακά συμβούλια, αλλά να μην έχει καν σχέση με τον κλάδο μας. ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ και όχι χαϊδέματα.
Α και για να μη ξεχνάμε τις κινητοποιήσεις των κρατουμένων έχω να πω ότι στο κατάστημα μας έκαναν την αποχή τους όσοι την έκαναν για τα όποια αιτήματα τους, για τα οποία δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να τα κρίνουμε με κόσμιο τρόπο χωρίς ακρότητες και φασαρίες και δεν χρειάσθηκε η παραμικρή δράση από την μεριά του προσωπικού.

          Για τον κύριο Κωστελέτο (απάντηση Γραμματέα ΟΣΥΕ)


Σε παρακαλώ να σκεφτείς την χρονική αλληλουχία των γεγονότων από τα παλιά συνέδρια της Ομοσπονδίας και τις ομιλίες του Προέδρου, μέχρι το πρόσφατο Δ.Σ της ΟΣΥΕ και το δημοσίευμα της εφημερίδας ΒΗΜΑ, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα δημοσιεύματα σε διάφορα blogs περί κυκλωμάτων ναρκωτικών στις φυλακές στα οποία εμπλέκονται αστυνομικοί, ψυχίατροι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι. 
Σχετικά με το χαμόγελό μου ή το γελάκι δεν ήταν γέλιο αλλά «αρχαϊκό μειδίαμα» όχι προς το Σωματείο της Κέρκυρας και τους συναδέλφους, αλλά προς τους όλους τους συνυπηρετούντες. Επίσης, για την αναφορά σου σχετικά με τα υπηρεσιακά συμβούλια μάλλον πρέπει να την αναθεωρήσεις ή καλύτερα να ερευνήσεις παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν και τι κατάληξη είχαν. 

                           ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΣΥΕ



1) " ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΠΡΟΙ ΗΣΑΝ ΕΠΙ ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΘΗ ΕΙ ΜΗ ΝΕΕΜΑΝ Ο ΣΥΡΟΣ."

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ. 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ,ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΖΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΗ ΣΥΓΧΥΣΗ.

Α! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ.... Ο ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ.ΣΦΗΝΑ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.


2) Αντώνη όταν εγώ είχα κάτι με την Κέρκυρα το είπα και το έγραψα ξεκάθαρα και επώνυμα, χωρίς περιστροφές. Η σχετική αλληλογραφία για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και είναι στη διάθεσή του. Αντώνη βιάστηκες και όταν αναφερόσουν σε ανώνυμους κύκλους και όταν αναφέρθηκες στα από εμένα λεχθέντα στο Διοικητικό Συμβούλιο. Φαίνεται ότι το πρόβλημα απομαγνητοφώνησης εκεί στην Κέρκυρα για κάποιους είναι αξεπέραστο.


                    3)  Κωστελέτος Αντώνης


Αντώνη πρόβλημα απομαγνητοφώνησης δεν έχουμε , η φωνή σου μου τα χάλασε και έκανα λάθος μία λέξη.
Οι παραβολές και ο προφήτης Ελισσαίος κάποια φορά θα μας κάνουν να σκοτωθούμε.
Καλός ο προφήτης Ελισσαίος αλλά εμείς στην Κέρκυρα είδαμε έναν Ελισσαίο (τον δικό μας… Προφήτη ) ωσάν ταύρο σε υαλοπωλείο να θέλει να φέρει και αδιάφθορους άλλων χωρών να κάνουν περαιτέρω έρευνα για να μην τα γκρεμίσει όλα.
Την Μόκα σοκολάτα την έχουμε πιει και είχε απαίσια γεύση ψεύτικη και χωρίς ουσία αλλά δεν παύει μάλλον να μας ταλαιπωρεί έστω και έτσι.
Εμείς και εγώ προσωπικά θέλουμε την κάθαρση και σαφώς θέλουμε να ελέγχονται όλες οι καταγγελίες και ας είναι και από αναξιόπιστες πηγές γιατί δεν πρέπει να μένει η παραμικρή αμφιβολία για κανένα συνάδελφο .
Θέλουμε όμως και τα αποτελέσματα των ερευνών να ανακοινώνονται από επίσημα χείλη τεκμηριωμένα και όχι να ακούγονται αόριστα πράγματα από εφημερίδες κλπ μέσα.
Γνωρίζεις και εσύ συνονόματε ότι ούτε εγώ μασάω τα λόγια μου και ότι είμαι από αυτούς που λένε ότι οι κόντρες και οι αντιθέσεις είναι καλό να υπάρχουν αλλά να είναι καλοπροαίρετες και χωρίς εμπάθεια, και εγώ πάντα είμαι καλοπροαίρετος και καθόλου εμπαθής και το έχω αποδείξει με πράξεις . 
Για τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Κέρκυρας η ανακοίνωση μας απλή και σαφής :
Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους τους συνάδελφους και στον συνάδελφο Λαχανά να είναι δυνατός και ο Πολιούχος μας ο Άγιος Σπυρίδωνας να τον φυλάει και να τον έχει καλά .











Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών